OpenToControl

Logo_OTC_groot-®Vormgave-01
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open To Control - Ons verhaal

Visie - Missie - Doelen

Missie

Het versnellen van de energietransitie door digitalisatie en de toepassing van anticiperende energiemanagement software.  On zo energiezekerheid voor organisaties te creëren om te groeien.

Visie

Een wereld waarin het energiesysteem veilig, betrouwbaar en koolstofarm is door gebruik te maken van slimme systeemoplossingen.

Doelen

1. Bijdragen aan een duurzame leefomgeving

2. Energiecapaciteitsproblemen oplossen

3. Energie-onafhankelijkheid bevorderen

4. Zekerheid over energiekosten

Visie

Onze visie is een veilig, betrouwbaar en koolstofarm energiesysteem dankzij slimme systeemoplossingen. We streven naar een duurzame toekomst waarin intelligente technologieën en geavanceerde systemen zorgen voor naadloze integratie van hernieuwbare energiebronnen, optimale vraag- en aanbodbalans en energie-efficiëntie. Samen werken we aan een veerkrachtige en groene wereld voor de komende generaties.

Missie

Onze missie is het versnellen van de energietransitie door middel van digitalisatie en anticiperende energiemanagementsoftware. We bieden organisaties de zekerheid die ze nodig hebben om te groeien, terwijl we duurzame energieoplossingen bevorderen. Met geavanceerde technologieën optimaliseren we energieverbruik, verlagen operationele kosten en verkleinen de ecologische voetafdruk. We streven ernaar een betrouwbare partner te zijn voor duurzame energiebeheer, waarbij we bewustzijn vergroten en onderzoeken van universiteiten ondersteunen. Onze missie is gedreven door de verantwoordelijkheid om een duurzame toekomst te creëren.

Wat we doen

Wij zijn Open To Control en wij helpen bedrijven zekerheid te creëren waardoor ze kunnen groeien. Dit doen wij door door onze datagedreven aanpak. Ontstaan vanuit praktijkoplossingen, hebben wij een breed scala aan kennis in huis. Zo kunnen wij bedrijven helpen op het gebied van energiemanagement. Dit kan door middelen van advies, ontwerp & realisatie en door onze eigen software, In Control. Zo helpen wij u om minder afhankelijk te worden van de energiemarkt. Duurzamer te worden of uw energie-afname te kunnen vergroten. Zodat u ‘In Control’ bent.

Logo_OTC_groot-®Vormgave-01
Missie

Onze visie

Energietransitie versnellen door organisaties ‘In Control’  te maken. 

Missie

Zekerheid voor bedrijven creëren om te groeien, door een data-gedreven aanpak van alle bedrijfsmiddelen. 

Doelen

Doelen

Zekerheid over energiekosten

Bijdragen aan een duurzame leefomgeving

Energiecapaciteit problemen oplossen

Energie onafhankelijkheid bevorderen

Wij zijn onderdeel van

OpenToControl is onderdeel van Eiffage Énergie Systèmes.

Eiffage Énergie Systèmes ontwerpt, bouwt, exploiteert en onderhoudt systemen en installaties voor elektrische, industriële en energietechniek en HVAC met respect voor mens en milieu. Eiffage Énergie Systèmes biedt een aanbod op maat voor de industriële, infrastructuur- en netwerkmarkten, lokale overheden en de tertiaire sector. Met haar goede netwerk van agentschappen, in meer dan 50 landen is Eiffage Énergie Systèmes in staat om nauwe relaties met haar klanten te ontwikkelen en aan hun behoeften te voldoen. Dankzij onze specifieke expertise kunnen wij onze klanten innoverende oplossingen aanbieden met baanbrekende dienstenpakketten met een hoge toegevoegde waarde. Eiffage Énergie Systèmes kan rekenen op een ervaren personeelsbestand van bijna 32.000 medewerkers.

Video afspelen over Overlay Eiffage video

Daarnaast werken we samen met:

TU Delft
Universiteit Twente - Logo
Elaad - Logo
Eindhoven_University_of_Technology_logo
Schneider-Electric-logo

Regelmatig werken we samen met universiteiten en bedrijven. We werken samen in onderzoeken en delen kennis met elkaar.