OpenToControl

Inzicht

Waarom inzicht?

U wilt als bedrijf verduurzamen maar dit is niet altijd gemakkelijk. Dit begrijpen wij. Zo kunt u problemen hebben met de (contract-) capaciteit van de stroomaansluiting. De transitie willen maken van verwarming op gas naar elektrische warmtepompen. Zonnepanelen willen plaatsen in combinatie met laadpalen voor elektrische auto’s. Maar geen idee of dit haalbaar is? Een torenhoge energierekening maar geen idee waardoor dit komt? Of een ander probleem met het energiesysteem van uw locatie. Waar begin je? Wij kunnen u helpen om inzicht te verkrijgen en te kijken naar de mogelijkheden. Dit kan door middel van onze datagedreven Energie & Netcongestie Quick-scan en een persoonlijke advies. 

Inzicht met de Energie & Netcongestie Quick-scan
Inzicht in de Energie & Netcongestie Quick-scan

Waarom een Energie & Netcongestie Quick-scan?

Onze Energie & Netcongestie Quick-scan is een middel waarmee snel én tegen een lage vergoeding inzicht kan worden gegeven in de mogelijkheden bij uw bedrijfslocatie. Wij vragen een aantal basisgegevens over het pand en de stroomaansluiting. Als resultaat krijgt u een concreet inzicht in de energiefitheid en de werkelijke belasting [kW] van uw bedrijfslocatie. Daarnaast krijgt u ook inzicht in de mogelijkheden om direct stappen in uw energietransitie te zetten ondanks dat u bijvoorbeeld in een congestiegebied² zit. Wij kijken een stap verder en naar wat WEL kan. Zo zijn er op basis van onze analyse veelal mogelijkheden om extra laadpalen te plaatsen, zonnepanelen op het dak te plaatsen of naar een (hybride-) warmtepomp te gaan. 

In de Energie & Netcongestie Quick-scan werken wij minimaal drie concrete scenario’s uit. Welke wij met onze geavanceerde modellen doorrekenen op netbelasting, energiebesparing, energieflexibiliteitspotentie en financieel rendement. Op basis van dit laagdrempelige maar zeer waardevolle inzicht, kunt u richting geven aan een concrete oplossing.

Deze klanten gingen u voor

A.S.R.

a.s.r. verzekeringen

Energietransitie versnellen voor organisaties ‘In Control’  te maken. 

Klant 2

Zekerheid voor bedrijven creëren om te groeien, door een data-gedreven aanpak van alle bedrijfsmiddelen. 

Klant 3

Zekerheid over energiekosten

Bijdragen aan een duurzame leefomgeving

Energiecapaciteit problemen oplossen

Energie onafhankelijkheid bevorderen

Nieuwsgierig geworden? Doe de quick-scan