OpenToControl

Logo_OTC_groot-®Vormgave-01
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het team

Kevin de Bont

Kevin de Bont

Manager OpenToControl

Kevin is in 2016 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven. Zijn passie ligt bij Smart-Grids en het slim betrekken van de commerciële gebouwde omgeving in energienetten. Hij werkt nauw samen met het onderzoeksveld en heeft bij Kropman diverse functies als engineer, ontwerper en adviseur bekleed. Kevin heeft het bedrijf, OpenToControl, opgericht om slimme en integrale energiesystemen in praktijk te brengen in samenwerking met Eiffage Energy Systemes. Naast zijn werk is hij actief lid van YOUNG-TVVL, een vereniging voor professionals in de installatietechniek. 

Ward Somers

Ward Somers

Smart Control Systems Engineer

Ward heeft een achtergrond in de bouwfysica en installatietechniek. Naast een paar jaar werkervaring als consultant bouwfysica heeft hij zijn master Building Physics & Services behaald aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Tijdens de master werd zijn aandacht al snel getrokken door de problematiek gerelateerd aan het energiesysteem waarvoor technisch geavanceerde oplossingen benodigd zijn. Zijn grootste drijfveer is om te werken aan datagedreven systeemoplossingen.

Martijn Smittenaar

Martijn Smittenaar

Business Developer

Martijn is een afgestudeerde commercieel econoom aan de Hogeschool van Leiden, met een passie voor ondernemen. Hij heeft een sterke affiniteit met innovatieve oplossingen en heeft ervaring opgedaan in zowel online marketing als data-analyse. Martijn zet zijn expertise in om OpenToControl te helpen groeien naar het volgende niveau.

Foto Waqas Khan website

Waqas Khan

Tech lead Data Science & AI

Waqas is een dynamische technische leider in datawetenschap en AI, gespecialiseerd in energie-informatica met een masterdiploma en een doctoraat in energiedatamining. Zijn expertise in machine learning en AI-gestuurde methodologieën stelt hem in staat om waardevolle inzichten te halen uit complexe energiedatasets, die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop energie wordt beheerd en gebruikt. Met een sterke staat van dienst op het gebied van onderzoek en industriële prestaties, combineert Waqas technische kennis met leiderschapskwaliteiten om impactvolle oplossingen te leveren die de weg vrijmaken voor een groenere toekomst.

John Asaad

Control Engineer Intern

John rondt momenteel zijn masteropleiding Systems and Control af aan de TU/e, waar hij ook zijn bachelor in Electrical Engineering heeft behaald. Hij loopt stage bij OpenToControl, waar zijn belangrijkste rol is om de regelstrategieën met betrekking tot slim opladen te optimaliseren met behulp van zijn achtergrond in regelsystemen.

Boaz Roijers

Smart charging Intern

Boaz werkt op dit moment aan zijn scriptie voor de master Building Physics and Services aan de Technische Universiteit in Eindhoven, waar hij tevens zijn bachelor Bouwkunde heeft afgerond. Tijdens zijn master is zijn interesse gewekt voor data gedreven duurzame oplossingen. Wat begon als een keuzevak is uitgerold tot een scriptie waar hij aan de hand van data een optimalisatie model maakt voor het bi-directioneel laden van elektrische auto’s. “Mede dankzij OpenToControl kan ik nu werken aan dit onwijs gave project waarmee ik een steentje bij kan dragen bij het zoeken naar oplossingen voor de energiecrisis, met name netcongestie”. Zijn grootste drijfveer is om uit data waardevolle inzichten te halen die bijdrage aan een duurzamere wereld.

Open sollicitatie

Functie-omschrijving

Ook onderdeel uitmaken van dit team? Neem contact op via work@opentocontrol.com