OpenToControl

Logo_OTC_groot-®Vormgave-01
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontwerp & Realisatie

Waarom Ontwerp & Realisatie?

Na het verkrijgen van inzicht door middel van onze datagedreven Energie & Netcongestie Quick-scan is de volgende stap van onze aanpak het concreet uitwerken van het gekozen scenario.

Als System Integrator hebben wij een brede kennis van alle technische systemen in en rondom gebouwen. Deze kennis passen wij toe om samen met u tot een gebalanceerde systeemoplossing te komen. 

Om systemen te kunnen laten samenwerken, zetten wij een systeemarchitectuur op waarmee nagenoeg elk systeem gekoppeld kan worden. Dit zijn zowel de koppelingen met uw bestaande gebouwbeheerssysteem zoals Priva of Schneider Ecostruxure, maar ook de koppeling met uw laadinfrastructuur, opslagsystemen en/of zonne-energiesysteem.

Door onze praktijkervaring en samenwerkingen in onderzoeksconsortia met kennisinstituten als Universiteit Twente, TU-Delft en TU-Eindhoven garanderen we toekomstgerichte keuzes. Wij prefereren OPEN systemen boven gesloten. Zo komen wij in de praktijk nog te vaak elektrische laadinfra tegen welke beperkt regelbaar zijn en niet OPEN staan voor communicatie met derden. Daarintegen staat ons OpenToControl platform wel OPEN voor software koppelingen van derden met onze gestandaardiseerde API.

Dienst ontwerp & realisatie
pictogram_ontwerp-en-realisatie

Wat kunt u verwachten?

De energiesimulaties van stap 1 worden verder uitgewerkt naar een concrete oplossing. Wij beloven niet alleen prestaties aan de voorkant. OpenToControl maakt dit aantoonbaar door onze datagedreven aanpak. Als er voldoende sensoren en koppelingen zijn met uw systemen. Dan kunnen wij deze niet alleen beheren maar ook slim laten opereren.

Deze klanten gingen u voor

A.S.R.

a.s.r. verzekeringen

Energietransitie versnellen voor organisaties ‘In Control’  te maken. 

Klant 2

Zekerheid voor bedrijven creëren om te groeien, door een data-gedreven aanpak van alle bedrijfsmiddelen. 

Klant 3

Zekerheid over energiekosten

Bijdragen aan een duurzame leefomgeving

Energiecapaciteit problemen oplossen

Energie onafhankelijkheid bevorderen

Nieuwsgierig geworden?